APK keuring

Waar moet u op letten bij een APK keuring?

Wordt het tijd om de jaarlijkse APK keuring te laten uitvoeren? We vertellen u op deze pagina waar u op moet letten bij de APK keuring. Waar wordt uw auto op gekeurd? En wanneer kunt u uw APK keuring het beste uit laten voeren? Goedkope APK Keuring helpt u hierbij! Neem contact met ons op.

APK keuring kosten

Zoekt u een goede én betaalbare APK keuring? Bij Goedkope APK Keuring zit u goed. We leveren een betrouwbare APK keuring zonder dat kosten hoog oplopen. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan nemen we natuurlijk eerst contact met u op! Zo komt u bij uw APK keuring niet voor kosten te staan die u niet verwacht had. We vinden transparantie van de APK keuring en de kosten erg belangrijk, dus krijgt u altijd eerst een duidelijke offerte! Dat is wel zo prettig!

APK keuring en belangrijke punten om op te letten

Bij een APK keuring zijn er punten waar op gelet wordt. De RDW stelt de regels op waar uw auto aan moet voldoen. Deze regels blijven in grote lijnen gelijk. De APK keuring keurt op punten die het belangrijkst zijn. Een roestplekje op de achterklep zal geen probleem zijn, maar heeft uw auto bijvoorbeeld remschijven die vervangen moeten worden of te weinig profiel op de banden? Dan is er de kans dat uw auto bij de APK keuring niet alle punten aftikt en dus afgekeurd wordt. Veel van de keuringseisen kunt u zelf makkelijk langslopen. U weet dan precies waar uw auto aan moet voldoen bij de APK keuring en welke punten nog wat aan gedaan moet worden.

APK-keuring

APK keuring wanneer

Laat een APK keuring uitvoeren wanneer de vervaldatum van de vorige APK-keuring nadert. Deze vervaldatum staat op het keuringsrapport van vorig jaar. Let wel: uw auto moet vóór deze datum gekeurd zijn. Zonder een APK keuring mag u niet met uw auto de openbare weg op. Doet u dat toch, dan kunt u op de bon geslingerd worden. We raden daarom aan om 4 weken voor de vervaldatum van de vorige APK keuring een afspraak bij ons te maken. Mochten er dan onvoorziene problemen zijn bent u er op tijd bij. Wilt u een APK keuring van een nieuwe auto? Dan is een APK keuring nodig wanneer deze een paar jaar oud is. Online vindt u schema’s waarin staat wanneer een APK keuring nodig is.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de APK keuring en de kosten daarvan? Of wilt u een APK keuring van een nieuwe auto laten uitvoeren? Neem contact met ons op en plan een APK keuring wanneer het u uit komt! Vul het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Of stuur een e-mail naar info@goedkope-apk-keuring.nl. Goedkope APK Keuring is dé garage voor een APK keuring op alle punten!