APK keurmerk

Uw betrouwbare garage met APK keurmerk

Wanneer u uw auto naar een garage brengt voor de APK keuring wilt u natuurlijk dat deze keuring professioneel en vakkundig gebeurt. Kies daarom alleen voor een garage met het APK keurmerk en neem contact op met Goedkope APK Keuring!

Het APK keurmerk

Het APK keurmerk staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Een APK keurstation met het APK keurmerk is daarom een goede keus om uw auto te laten keuren. We voldoen aan de regelgeving om de APK uit te mogen voeren en we communiceren op een eerlijke en transparante manier. Blijkt er bijvoorbeeld dat uw auto niet door de keuring komt omdat er eerst een reparatie uitgevoerd moet worden. Voordat we dat doen nemen we dan natuurlijk contact met u op! U krijgt een heldere factuur zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Ook voor onderhoud

Of u nu bij ons langskomt voor de APK keuring of onderhoud aan uw auto, het APK keurmerk garandeert dat uw auto de zorg krijgt die het verdient. U kunt bij ons terecht voor een kleine beurt waarbij we uw auto controleren op de belangrijkste punten. We gaan er hierbij vanuit dat de auto op de grote punten nog in orde is en voeren een kleine inspectie en klein onderhoud uit. Maar we pakken ook voor u uw groot onderhoud aan, daarbij checken we uw auto op 95 punten. Zowel veiligheidsaspecten als slijtage en preventief onderhoud nemen we hierbij onder handen. U betaalt altijd een vast bedrag voor het onderhoud of de APK keuring; zo stuit u niet op onverwachte kosten. Bovendien nemen we altijd eerst contact met u op bij mankementen, ook wanneer we die tijdens het onderhoud tegenkomen. U weet zo zeker dat uw auto vakkundig gerepareerd wordt zonder dat u daar te veel voor betaalt! En dat is wel zo prettig.

apk-keurmerk

Neem contact op!

Wordt het tijd voor de APK keuring van uw auto? Wilt u uw auto door ons laten onderhouden? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier hier op de website in, dan hoort u snel van ons. Maar natuurlijk kunt u ons ook per e-mail bereiken op info@goedkope-apk-keuring.nl. Wanneer u een betrouwbare garage met APK keurmerk zoekt kiest u Goedkope APK Keuring!