Auto laten keuren

Uw auto voordelig laten keuren

Wordt het weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring? Of wilt u een nieuwe auto laten keuren? Kies dan voor de service van Goedkope APK Keuring! Bij ons bent u het voordeligst uit en krijgt u de beste service. Meer weten? Neem contact met ons op!

APK keuring: heel voordelig

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare APK keuring? Kiest u dan voor Goedkope APK Keuring! Bij ons kunt u uw auto voordelig laten keuren zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Mocht er voor goedkeuring een reparatie nodig zijn, nemen we natuurlijk eerst contact met u op! U komt zo niet voor verrassingen te staan wanneer u uw auto gaat laten keuren. We vinden transparantie heel erg belangrijk bij de APK keuring! U krijgt dus eerst een duidelijke offerte, zo weet u precies wat de kosten zijn. Kies er dus voor om uw auto te laten keuren door Goedkope APK Keuring!

Auto laten keuren? Let eerst hierop!

Bij de APK keuring zijn vastgestelde regels waar uw auto aan moet voldoen. Wanneer u uw auto zal laten keuren worden er naar punten gekeken die belangrijk zijn voor de veiligheid van de auto. Daarom zal een roestplekje op de achterklep geen probleem zijn, maar roest op de remschijven of te weinig profiel op uw banden kan er wel voor zorgen dat uw auto afgekeurd wordt. Veel keuringseisen kunt u zelf makkelijk langslopen. Kijk voor een overzicht naar onze APK checklist.

auto-laten-keuren

Wanneer is het tijd voor de APK keuring?

Bij een auto ouder dan vier jaar bent u verplicht om ieder jaar uw auto te laten keuren. Laat dus een APK keuring uitvoeren wanneer de vervaldatum van de vorige APK-keuring nadert. Uw auto moet namelijk vóór deze datum gekeurd zijn, anders mag u niet met uw auto de openbare weg op. We raden daarom aan om vier weken voor de vervaldatum van de keuring van vorig jaar een afspraak bij ons in te plannen. U bent er dan zeker op tijd bij wanneer onverwachte problemen zich voordoen.

Uw auto laten keuren door Goedkope APK Keuring

Wilt u uw auto laten keuren door Goedkope APK Keuring? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Vul hiervoor het formulier op de website in of mail naar info@goedkope-apk-keuring.nl. Goedkope APK Keuring is dé garage om uw auto te laten keuren!