Auto onderhoud

Voordelig auto onderhoud door Goedkope APK Keuring!

Is uw auto toe aan onderhoud? Of moet er voordat u de APK keuring laat uitvoeren nog een en ander gerepareerd worden? Kies dan voor de service van Goedkope APK Keuring! We hebben jarenlange ervaring met APK keuringen en auto onderhoud. Meer weten? Neem contact op!

Onderhoud voor de APK keuring

Voordat u een APK keuring laat doen is het altijd raadzaam om de staat van uw auto goed te controleren. Bij de APK keuring wordt uw auto van top tot teen gecontroleerd, maar er zijn een aantal punten waar u op kunt letten voordat u de keuring laat uitvoeren. Gebruik daarvoor de APK checklist hier op de website. U kunt ook door ons een voorkeuring laten doen. Mochten er gebreken aan uw auto zijn waardoor deze niet goedgekeurd zal worden, repareren wij deze graag voor u. Uiteraard overleggen we dan eerst met u! U krijgt van ons een heldere factuur zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dat is wel zo prettig!

Auto-onderhoud

Periodiek auto onderhoud

Behalve de APK keuring en voorkeuring schakelt u Goedkope APK Keuring ook in voor het periodiek onderhoud aan uw auto. Ondanks een goedkeuring bij de APK kan het natuurlijk gebeuren dat er toch iets stuk gaat aan uw auto in het jaar tussen de keuringen. Bel dan Goedkope APK Keuring voor een voordelige en vakkundige reparatie. We hebben jarenlange ervaring als automonteurs en weten precies hoe we uw auto weer aan het rijden krijgen, of het nou gaat om een sterretje in de ruit of een groter mankement.

Zomer- en winterbanden

Natuurlijk wisselt u twee keer per jaar van de zomer- naar de winterbanden of vice versa. Ook hierbij helpen we u graag. We kijken daarbij ook meteen naar het profiel van uw banden. Om de APK door te komen moet het profiel namelijk minimaal 1.8 mm diep zijn. Is dit niet het geval, dan hoort u dat natuurlijk meteen van ons en denken we graag met u mee over de beste optie voor nieuwe banden! Dat is de service van Goedkope APK Keuring!

Neem dus snel contact op!

Kies dus Goedkope APK Keuring voor uw auto onderhoud. Dan weet u zeker dat het met de APK keuring wel goed zit! Maak een afspraak via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@goedkope-apk-keuring.nl. Uw auto onderhoud voordelig en vakkundig uitgevoerd door Goedkope APK Keuring!