Auto verkopen

Uw auto verkopen gaat sneller met een APK keuring!

Iedere autobezitter die de weg op wil moet beschikken over een APK. Deze geeft aan dat de auto voldoet aan de veiligheidseisen voor het verkeer. Wilt u uw auto verkopen? Laat dan dus eerst een APK keuring doen! Uw auto is dan meer waard. Meer weten? Lees verder of neem contact op.

Uw auto is meer waard met APK

Een auto zonder APK keuring is minder waard, en u zult dus ook (al helemaal bij particuliere verkoop) minder geld voor uw auto kunnen krijgen. De koper heeft er immers nog extra kosten aan: voordat de auto de weg op mag moet deze APK gekeurd zijn. Bovendien zal de koper eerder het gevoel hebben dat er iets mis is met de auto die u wilt verkopen. Het zal zo dus lastiger zijn om uw auto te verkopen.

Creeër vertrouwen: laat eerst een APK keuring doen

Het is natuurlijk fijn als u uw auto snel kunt verkopen. Met een nieuwe APK gaat dit een stuk gemakkelijker. U kunt dit zelfs boven de advertentie plaatsen. Het scheelt de koper namelijk veel kosten; hij of zij hoeft in ieder geval een jaar lang niet de kosten van een APK keuring te betalen. Zo creëert u dus veel vertrouwen bij een eventuele koper. Deze kan zelfverzekerd in een auto stappen die onlangs APK is gekeurd, want het is zeker dat de auto naar behoren functioneert en veilig is. De kans op pech is zo zeer klein. Al helemaal als u uw auto particulier verkoopt is een recente APK keuring dus een zeer groot voordeel!

Auto-verkopen

Eerst naar een garage

Misschien wilt u een auto verkopen die al enkele jaren oud is. Het is dan niet zeker dat de auto door de APK keuring heen komt. Kom dan eerst langs bij Goedkope APK Keuring voor een voorkeuring. Wij controleren uw auto dan alvast op enkele belangrijke punten. U hoeft dan niet bang te zijn voor onverwachte kosten bij de echte keuring. U bent zo goed voorbereid!

Bel dus Goedkope APK Keuring!

Voordat u uw auto gaat verkopen raden we dus zeker aan om deze eerst APK te laten keuren! Maak een afspraak via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@goedkope-apk-keuring.nl. Wanneer u uw auto wilt verkopen gaat u eerst langs Goedkope APK Keuring!