Kleine beurt

Voordelig de kleine beurt van uw auto geregeld

Tussen de APK keuringen door heeft uw auto natuurlijk ook onderhoud nodig. Er moet bijvoorbeeld olie worden ververst en afhankelijk van het gereden aantal kilometers is uw auto misschien ook wel aan onderhoud toe. Wordt het tijd voor de kleine beurt van uw auto? Bel dan Goedkope APK Keuring! We checken en repareren uw auto graag voor u.

Houd uw auto in goede staat!

Af en toe is een kleine beurt ter onderhoud van uw auto nodig. Het voorkomt dat u later voor veel hogere kosten komt te staan. En, ook niet onbelangrijk: een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de kans kleiner is dat u straks met pech langs de weg staat. Zo is het bijvoorbeeld raadzaam om uw auto te laten controleren voordat u op reis gaat. Dit geeft een rustig gevoel en zorgt voor een zorgeloze vakantie. Het is in ieder geval altijd raadzaam om het onderhoudsboekje van uw auto te volgen, dan weet u precies wanneer een kleine beurt weer nodig is.

kleine-beurt

Kom makkelijker door de APK keuring

Behalve het voorkomen van hogere kosten en het verkleinen van de kans op pech zorgt een regelmatige kleine beurt van uw auto er ook voor dat deze makkelijker door de APK keuring komt. Iedere auto moet regelmatig door de APK keuring, en zonder geldige APK keuring mag u met uw auto niet de openbare weg op. Uw auto wordt bij een APK keuring volledig gecheckt aan de hand van regels van de RDW (Rijksdienst Wegverkeer). Voldoet uw auto niet aan de regels, dan moet deze wellicht eerst gerepareerd worden voordat uw auto er wel aan voldoet. Dat betekent dat u voor hoge kosten komt te staan. Dat is te voorkomen met een periodieke kleine beurt, daarmee worden eventuele mankementen aan uw auto op tijd opgemerkt.

Neem contact met ons op!

Wordt het voor uw auto tijd voor een kleine beurt? Of gaat u op vakantie en wilt u uw auto eerst na laten kijken? Neem dan contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@goedkope-apk-keuring.nl. Ook voor periodiek onderhoud of een kleine beurt van uw auto kiest u voor Goedkope APK Keuring!