Over ons

De vakkundige garage bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Waar u terecht kunt voor een voordelige APK keuring en een eventuele vakkundige reparatie? Neem dan contact op met Goedkope APK Keuring!

Helder en transparant

Bij Goedkope APK Keuring staat helderheid en transparantie altijd voorop. Voordat we uw keuring of reparatie uitvoeren zorgen we voor een duidelijke offerte, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. We gaan voor kwaliteit en betaalbaar autorijden voor iedereen. We hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van APK keuringen en reparaties, dus bij ons bent u verzekerd van echt vakwerk!

Uw APK keuring

Maak op tijd een afspraak bij ons voor een APK keuring, zo voorkomt u boetes! Een auto waarvan de APK keuring verlopen is mag u deze niet meer op de openbare weg gebruiken. Wees er dus op tijd bij! Op het keuringsrapport van vorig jaar kunt u zien wat de vervaldatum is. En neem bij de APK keuring altijd uw kentekenbewijs mee en bewaar het keuringsrapport in uw auto, want u bent verplicht deze bij u te hebben tijdens het rijden.

over-goedkope-apk-keuring

Neem contact op!

Wilt u ook door ons voordelig uw APK keuring laten uitvoeren? Of heeft u vragen? Vul dan het contactformulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Of stuur een mail naar info@goedkope-apk-keuring.nl. Goedkope APK Keuring is uw betrouwbare garage voor een voordelige APK keuring!